За Медилаб

Медилаб ЕООД

През 2005 година основахме дружеството Медилаб, като обединихме нашите инженерни знания и тези в областта на биохимията. Към тях добавихме и познанията си за местния и международния пазар на лабораторна апаратура, реактиви и консумативи, за да установим проспериращ бизнес. През годините постигнахме безупречна репутация в индустрията, благодарение на своя опит и подкрепата на изключително професионален и мотивиран екип.

Вярваме в нарастващия опит чрез обучение, изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения с производители на високотехнологични анализатори и консумативи и адаптиране към нуждите на пазара.

Посветени сме на подкрепата на клиничните лаборатории, да им доставяме пълна гама от иновативна диагностична апаратура за точен и надежден анализ на биохимични, хематологични, имунологични, хемостазни, електролитни, уринни и др. показатели.

Ние се ангажираме да разширим нашето портфолио и да надхвърлим очакванията на нашите клиенти, за да продължим да се развиваме на глобалния пазар.

Светла Чилингирова
Управител